Vacature Hypotheekadviseur

Werk je als hypotheekadviseur en wil je een volgende stap maken? Lees dan hieronder wat de mogelijkheden zijn. Syner3 bemiddelt als sinds 1999 hypotheekadviseur bij de beste kantoren van Nederland.

Er zijn eigenlijk twee trajecten waar je aan kunt denken: werken als hypotheekadviseur in loondienst en werken als hypotheekadviseur op zelfstandige basis.

In loondienst heb je meer zekerheid. Als zelfstandig hypotheekadviseur heb je minder zekerheid maar kun je veel meer verdienen als je goed presteert.

Vacature Hypotheekadviseur in Loondienst

Wanneer je voorkeur uitgaat naar een vacature van hypotheekadviseur in loondienst dan komt je dus in dienst van de werkgever. Syner3 bemiddelt kandidaten direct naar een dienstverband bij de opdrachtgever.

Bijna alle opdrachtgevers bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract aan. Dit is een 7 maanden of een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten goed dan treed je in vaste dienst.

Per opdrachtgever verschilt de doelgroep en de werkwijze. Zo kun je kiezen voor een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld hypotheekadvies aan ondernemers, expats, medisch specialisten of juist starters.

Door het kiezen van een specifieke doelgroep gaat je toegevoegde waarde als hypotheekadviseur omhoog. Je ontwikkelt je meer als specialist en daarmee stel je je bestaansrecht veilig.

Om te bepalen welke doelgroep het beste bij je past kunt je het beste contact opnemen. Wij denken graag met je mee.

Check deze vacature: hypotheekadviseur voor het intermediair

Vacature Hypotheekadviseur ZZP

Kies je voor het zelfstandig uitvoeren van hypotheekadvies dan heb je veel vrijheid en kun je, wanneer je goed presteert, veel verdienen.

Starten als zelfstandig hypotheekadviseur kan door je aan te sluiten bij een franchiseformule maar ook door je aan te sluiten bij aan advieskantoor dat met zelfstandig adviseurs werkt zonder dat je maandelijkse kosten hoeft te betalen.

Hier zit een groot verschil tussen. Enerzijds bouw je bij een franchiseformule meer waarde op. Aan de andere kant zijn de vaste maandelijkse kosten ook flink.

Je kunt ook overwegen om een bestaand kantoor te kopen. Voordeel is dan dat je een lopende zaak koopt. Een financiering is relatief goed te regelen.

Op opstarten van een nieuwe franchisevestiging kost veel tijd en energie en de kosten gaan voor de baat uit. Een bestaand kantoor dat worden overgenomen wordt gemiddeld binnen 3 tot 4 jaar terugverdiend.

Vind je dit een te zware vorm van zelfstandigheid dan kun je overwegen om als hypotheekadviseur zzp aan het werk te gaan.

Bij deze meeste organisaties dien je voor minimaal 2 tot 3 dagen per week beschikbaar te zijn. Je krijgt afspraken met potentiële klanten en het is aan jou om de OTD binnen te halen.

Je inkomsten bestaan gemiddeld uit de helft van de adviesfee. Hierdoor wordt je eigen succes beloond. Het grote voordeel is is dat je veel vrijheid hebt. Beslis jij om 2 maanden op vakantie te gaan dan kan dat.

Check hier de vacature van: interim hypotheekadviseur

Laat je goed informeren over de mogelijkheden in de markt en over alles waar je als zelfstandige rekening mee moet houden. Wij informeren je graag!

Uitgelichte posities

Bekijk alle posities
Contact

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Neem dan contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwste vacatures.

Nieuwsbrief