Vacature Hypotheekadviseur Amsterdam

Ben je op zoek naar een functie als hypotheekadviseur in de regio Amsterdam? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden in de markt.

Syner3 is sinds 1999 actief in de bemiddeling van hypotheekadviseurs. De opdrachtgevers zijn advieskantoren in de regio Amsterdam. Meer dan de helft van deze kantoren bedient een specifieke doelgroep.

Hierdoor is de kennis en daarmee de toegevoegde waarde ver boven gemiddeld. Als je je specialiseert als hypotheekadviseur dan behoud je bestaansrecht.

Vacature Hypotheekadviseur Amsterdam Loondienst en Interim

Momenteel zijn we op zoek naar meerdere hypotheekadviseurs in Amsterdam. Het grootste deel van de functies zijn in loondienst. Daarnaast hebben we ook de optie om op interbasis te werken.

Voor een opdrachtgever hebben we een vacature hypotheekadviseur Amsterdam open staan waarbij je je richt op vermogende particulieren en ondernemers.

De hypotheekaanvragen zijn meestal complex. Het advies wordt vanuit een unieke locatie verstrekt. Je wordt daarbij ondersteunt door een assistente. Check hier de vacature: vacature senior adviseur hypotheken.

Heb je affiniteit met ondernemers en wil je je hierin verder ontwikkelen? Dan hebben we een hele mooie vacature beschikbaar.

Het kantoor richt is uitsluitend op financieel en hypotheekadvies aan ondernemers. De inkomensbepaling wordt in huis verzorgd. Het advies is volledig onafhankelijk. Hierdoor kun je maatwerk leveren.

Als adviseur bouw je een klantenkring van ondernemers op. Jij bent de specialist op het gebied van hypotheekadvies voor de onder in privé. Deze functie kun je in loondienst vervullen maar ook op basis van zelfstandigheid.

Check deze vacature: vacature hypotheekadviseur ondernemers.

Salaris Vacature Hypotheekadviseur Amsterdam

Het salaris van een hypotheekadviseur is de laatste jaren aan het stijgen. Door de arbeidskrapte zijn veel kantoren op zoek naar een hypotheekadviseur. Hierdoor is het inkomen van een hypotheekadviseur de laatste jaren gestegen.

Een hypotheekadviseur verdient ongeveer €65.000 bruto per jaar. Dit is inclusief een bonus die gemaximaliseerd is volgens de richtlijnen van de AFM. Lees hier meer over salaris hypotheekadviseur.

In Amsterdam liggen de salarissen wel iets hoger. De hoofdstad trekt veel internationale werknemers waardoor de huizenprijzen ook hoger liggen dan in andere steden. Daarnaast heeft de stad een positieve aantrekkingskracht op jongeren.

Advieskantoren betalen de hypotheekadviseur op jaarbasis gemiddeld €3000 meer dan in andere steden in Nederland.

Ben je op zoek naar een vacature van hypotheekadviseur in Amsterdam laat je dan adviseren. In onderling overleg bepalen we welke functie het beste bij je past en wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid op het eerste gesprek bij de werkgever gaat.

Uitgelichte posities

Bekijk alle posities
Contact

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Neem dan contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwste vacatures.

Nieuwsbrief