Opdrachtgevers

Syner3 is actief met de werving en selectie van kandidaten voor het bank- en verzekeringswezen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om u vacatures in te vullen.

Voor de ene opdrachtgever betekent dat een compleet stuk maatwerk en voor de andere een basisvoorziening in de werving van potentiële kandidaten.

Werkgebied en Soort vacatures

Wij werken landelijk met de nadruk op de Randstad. Syner3 bemiddelt kandidaten voor functies zoals accountmanager, hypotheekadviseur, financieel adviseur, financieel planner en commercieel medewerker binnendienst.

Grotendeels vaste opdrachtgevers

Met een groot aantal kandidaten en opdrachtgevers werken wij al geruime tijd samen waardoor wij onze bemiddelingsfunctie uitstekend kunnen uitvoeren. Wij hebben een goed overzicht van de kandidatenmarkt en kunnen u daardoor goed adviseren bij het aantrekken van de juiste mensen.

Werving kandidaten

In overleg met u stellen wij een functieprofiel op. Op basis van het functieprofiel maken wij een selectie van potentiële kandidaten uit ons bestand. In het bestand staan 2000 kandidaten die actief zijn in het bank- en verzekeringswezen.

Deze kandidaat worden vervolgens in procedure genomen. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Headhunting

Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen werven uit ons bestand dan gaan wij actief in de markt werven totdat de geschikte kandidaat is gevonden. Headhunting is dan de meest toepaste methode.

Werving en Selectie van van kandidaten voor de vacature Hypotheekadviseur, vacature Financieel Adviseur, vacature Financieel Planner en vacature Assistent Hypotheekadviseur.

Kandidaten komen bij ons aan tafel voor een stuk advies over de volgende stap in hun carrière. Vanuit de ambitie en drijfveren matchen wij vacatures waarbij de lange termijn centraal staat.

Uitgelichte posities

Bekijk alle posities
Contact

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Neem dan contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwste vacatures.

Nieuwsbrief