Werving en Selectie Bank en Verzekeringen

Syner3 is actief met de werving en selectie van kandidaten voor het bank- en verzekeringswezen. De opdrachtgevers zijn banken, tussenpersonen, makelaarskantoren en overige advieskantoren. Financieel advies staat centraal.

Wij werken landelijk met de nadruk op de Randstad. Syner3 bemiddelt kandidaten voor functies zoals accountmanager, hypotheekadviseur, financieel adviseur, financieel planner en commercieel medewerker binnendienst.

Voor een groot aantal opdrachtgevers werken wij al geruime tijd waardoor wij ons bemiddelingsfunctie uitstekend kunnen uitvoeren. Wij hebben een goed overzicht van de diverse mogelijkheden en kunnen u daardoor goed adviseren bij het maken van een volgende stap in uw carrière.

Wanneer u kiest voor bemiddeling via Syner3 dan ontvangen wij graag eerst een complete cv. Op basis van het cv gaan wij discreet inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens nemen we telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken.

Zijn er passende posities voor vrij dan gaan we een persoonlijk gesprek met u aan waarin de huidige en gewenste situatie wordt doorgenomen. Wij informeren u over de organisatie van de opdrachtgever, de werkwijze en de functie. Tevens komt het salaris aan bod. Een gesprek via Skype is tevens mogelijk.

Wanneer wij met elkaar tot de conclusie komen dat er sprake is van een goede match dan wordt u door ons voorgesteld bij de opdrachtgever. U treedt dan in procedure bij de opdrachtgever en wij evalueren elk gesprek met zowel u als de opdrachtgever en zorgen dat alles zuiver en soepel verloopt.

Weet je wat je niet wilt maar worstel je met de vraag wat dan wel? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijk volgende stap. In loondienst, als ZZPér of als ondernemer!

Contact

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Neem dan contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwste vacatures.

Nieuwsbrief