Werving en Selectie Bank en Verzekeringen

Syner3 is actief met de werving en selectie van kandidaten voor het bank- en verzekeringswezen. De opdrachtgevers zijn banken, tussenpersonen, makelaarskantoren en overige advieskantoren. Financieel advies staat centraal.

Wij werken landelijk met de nadruk op de Randstad. Syner3 bemiddelt kandidaten voor functies zoals accountmanager, hypotheekadviseur, financieel adviseur, financieel planner en commercieel medewerker binnendienst.

Voor een groot aantal opdrachtgevers werken wij al geruime tijd waardoor wij ons bemiddelingsfunctie uitstekend kunnen uitvoeren. Wij hebben een goed overzicht van de diverse mogelijkheden en kunnen je daardoor goed adviseren bij het maken van een volgende stap in je carrière.

We kennen veel advieskantoren in Nederland. Op basis van jouw wensen, doelstellingen en capaciteiten gaan we vacatures matchen. Dit kan in loondienst zijn of op basis van zelfstandigheid.

In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis wat jouw beweegt, je mist in je huidige functie en bij je huidige werkgever. Er zijn momenteel mooie functies beschikbaar bij kantoren waar je zelf waarschijnlijk niet snel terecht komt.

Maak gebruik van onze kennis. Je treedt direct in dienst van de opdrachtgever. Ook adviseren wij je over de salarismogelijkheden en voeren in overleg de onderhandeling voor je.

Weet je wat je niet wilt en worstel je met de vraag wat dan wel? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijk volgende stap. In loondienst, als ZZPér of als ondernemer!

Lees hier meer over de vacature hypotheekadviseur.

Uitgelichte posities

Bekijk alle posities
Contact

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Neem dan contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwste vacatures.

Nieuwsbrief