Syner3 werft en selecteert kandidaten in het bank- en verzekeringswezen. Om deze taak goed te vervullen verzamelen en verwerken wij persoonsgegevens. Syner3 respecteert en beschermt de privacy van alle betrokken personen en organisaties. Op deze pagina vindt u informatie over hoe Syner3 conform de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gegevens beheert en gebruikt.

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens? 

Wij verzamelen persoonsgegevens om een goed beeld te krijgen van u als kandidaat. Hierbij ligt de nadruk op werkervaring, opleiding en regio. Deze persoonsgegevens bestaan uit voorletters, voornaam(en), achternaam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel gegevens van social media. Daarnaast wordt uw curriculum vitae zoals deze door u is aangeleverd verzameld. Ook van opdrachtgevers worden gegevens verzameld zoals bedrijfsnaam, contactpersonen, e-mailadressen, telefoonnummers en websites.

Deze gegevens worden gebruikt om uw zoektocht naar een nieuwe baan zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast om met u in contact te kunnen treden, u op de hoogte te houden van nieuwe vacatures en om na de bemiddeling uw ervaringen te kunnen evalueren.

Hoe verzamelen en verwerken wij persoonsgegevens?

Wij verwerken en verzamelen gegevens tijdens het contact tussen de kandidaat, opdrachtgever en Syner3. Dit is met toestemming van u als kandidaat en/of opdrachtgever. Het contact is telefonisch, per e-mail, via de website of tijdens gesprekken face to face. De gegevens worden verwerkt via e-mail, het CMS en emailmarketingsysteem. Onder verwerken verstaan we registreren, opslaan, verwijderen, wijzigen, overdragen, raadplegen van gegevens.

De website van Syner3 maakt alleen gebruik van analytische en functionele cookies. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt Google Analytics. Via Google Analytics houden we de vindbaarheid en het gebruik van de website bij. De gegevens van de bezoekers worden anoniem getoond. De instellingen in het account zijn dusdanig dat Google verkregen data niet deelt.

Delen van persoonsgegevens

Tot de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt hebben alleen personen toegang die over deze gegevens dienen te beschikken voor de uitvoering van hun functie. Syner3 kan uw gegevens doorgeven aan een opdrachtgever. Dit gebeurt alleen met uw toestemming. Dit privacy statement is niet van toepassing op andere organisaties dan Syner3. Iedere organisatie heeft zijn eigen privacy statement. Kandidaten kunnen vooraf informeren naar het privacy statement van een opdrachtgever.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Syner3 bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor deze gegevens zijn verzameld en houdt zich ter zake aan de geldende wet- en regelgeving. U heeft het recht om ons te verzoeken om de gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@syner3.nl, contact opnemen via de website of telefonisch contact met ons opnemen.

Melding Datalekken

Mochten er persoonsgegevens in handen vallen van derden die geen toegang tot die gegevens zouden mogen hebben dan zal er binnen 72 uur melding worden gemaakt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Alle inbreuken, de mogelijke gevolgen en de getroffen maatregelen worden gedocumenteerd.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op.